MÉS per Menorca acorda reemprendre les negociacions per a conformar un govern progressista a Menorca

Avui matí, a les 10 hores as Mercadal, s’ha reunit l’Assemblea de MÉS per Menorca per a debatre com a únic punt de l’ordre del dia sobre les negociacions i futurs escenaris per a la conformació d’un govern progressista, plural i fort al Consell de Menorca.

En aquest sentit l’Assemblea ha acordat:

Primer.- Reemprendre les negociacions per tal d’intentar apropar les postures de PSOE i MÉS per Menorca, que permetin conformar un govern de continuïtat al Consell de Menorca.

Segon.- En aquest procés de negociació MÉS per Menorca segueix reclamant una postura oberta, sense exclusions ni línies vermelles, a la resta de formacions polítiques, tant en relació al programa com en l’organització interna del futur govern insular.

Tercer.- L’objectiu últim fixat per l’Assemblea és que es treballi per un govern progressista, plural i estable al Consell de Menorca, en el qual MÉS per Menorca hi tengui una presència destacada que li permeti desenvolupar polítiques socials, culturals i mediambientals a favor dels menorquins i menorquines, incloses en el seu programa electoral.

Aquests acords conformen el mandat orientador de l’Assemblea a l’Executiva i a l’equip de negociació, perquè reemprengui les negociacions.

Avui mateix MÉS per Menorca comunicarà al PSOE la voluntat de tornar-se seure per intentar, de nou, apropar postures. En la propera reunió MÉS per Menorca presentarà el contingut programàtic de mínims, amb més de 50 punts, per arribar a un Acord de Govern; i vàries propostes d’organització que permetin visualitzar la pluralitat del govern i alhora li donin estabilitat i coherència.

Qualsevol canvi d’escenari respecte del mandat fixat per l’Assemblea haurà de ser ratificat per la mateixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *