La Policia Nacional deté un home per un delicte contra la salut pública i tres robatoris amb força La intervenció va començar en coincidir una patrulla amb el detingut en un PAC de Ciutadella

Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 35 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tres robatoris amb força en locals de Cala en Blanes.

Dilluns, durant una intervenció al Centre Mèdic Canal Salat de Ciutadella, els agents de policia van observar dues persones ateses en aquest centre, conegudes pels seus nombrosos antecedents policials, que mostraven una conducta sospitosa.

Després de realitzar diverses gestions es va confirmar que un d’ells està sent investigat per la seva relació amb el tràfic de substàncies estupefaents i la comissió de diferents delictes contra la propietat.

Per aquest motiu, els agents decideixen entrevistar-se amb aquesta persona i realitzar un registre del seu vehicle, estacionat en aquest moment al pàrquing de l’esmentat Centre Mèdic.

En una primera inspecció al cotxe es va localitzar substància estupefaent

En aquest primer registre del vehicle es localitzen, ocults sota la roda de recanvi, aproximadament 25 grams de substància marró, que després d’un primer anàlisi química dóna positiu en heroïna.

En altres departaments del cotxe es van trobar elements destinats al tràfic de drogues com són les anotacions comptables i bàscules de precisió així com diversos objectes de dubtosa procedència.

Per les condicions del lloc i escassa lluminositat es va traslladar el vehicle fins a dependències policials on va romandre custodiat a l’espera d’un segon registre més minuciós, al mateix temps que es va procedir a la detenció d’aquesta persona.

La col·laboració dels Guies Canins de la Guàrdia Civil va ser fonamental per a trobar altres estris utilitzats en robatoris, així com substància estupefaent

En un segon registre del vehicle (d’alta gamma) i amb el suport de l’indicatiu de Guies Canins de la Guàrdia Civil de Maó es van localitzar 8 paperines de substància marró, pel que sembla heroïna, així com una segona bàscula de precisió amagada en un departament ocult del vehicle. Així mateix es van localitzar efectes destinats amb tota probabilitat a la comissió de robatoris amb força, tornavisos elèctrics, tallaferros, altres eines i un inhibidor d’alarma, que van ajudar a l’aclariment d’un robatori amb força comès en un bar de copes de Calan Blanes denunciat el passat mes de juny i altres dos robatoris amb força comesos en un restaurants i una empreses de lloguer de vehicles de la mateixa zona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *