Líthica acolleix el concert “Menorca Canta Traginada”

Després de l’èxit dels concerts de Sant Antoni, torna la segona entrega del concert “Menorca Canta Traginada”. Així ho han explicat el conseller en funcions de Cultura del Consell Insular, Miquel Maria, acompanyat de l’alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomilla, de la directora musical i artística, Annabel Villalonga, i el cantant Cris Juanico.

El concert tindrà lloc demà diumenge 7 de juliol a les 21.30h a Líthica-Pedreres de s’Hostal, i anirà sota la direcció d’Annabel Villalonga i Joan Carles Villalonga. Hi participaran 9 músics, que s’han agrupat expressament per aquesta ocasió. Es tracta d’Àngel Gelabert (piano, teclats i acordió), Pablo Millas (contrabaix), Moisès Pelegrí (percussió), Nicolau Espinosa (llaüt), Annabel Villalonga (guitarra) i Alícia Coll, Anna Janer, Joan Villalonga i Edu Cendán (veus).

També els acompanyaran com a solistes Cris Juanico, Anna Ferrer, Clara Gorrias, Maria Camps o Miquel Mariano. També hi participaran els tres membres originals que van crear l’embrió de Traginada, Paco Bagur, Joan Saura i Ramon Saura, i pujaran una altra vegada a dalt l’escenari per a interpretar algunes de les cançons que els van convertir en un referent musical a Menorca a finals dels anys 70 i principis dels 80.

Durant l’actuació també es projectaran diversos documents videogràfics i material audiovisual sobre la historia de Tragina I la seva rellevància dins la societat menorquina durant els seus anys en actiu.

Les entrades ja estan disponibles a través del web:

https://agenda.menorca.es

O anant directament a: 

https://ticketib.com/events/menorca-canta-traginada 

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *