El programa francès 50 minuts grava a Menorca

Menorca serà una destinació destacada en les properes emissions del programa 50’ Inside de la televisió francesa TF1. La setmana passada un equip d’aquest reconegut espai televisiu, encapçalat pel carismàtic presentador Nikos Aliagas, es va desplaçar a l’illa per conèixer-la una mica més a fons i ampliar la cobertura que en va fer al setembre de l’any passat.

L’equip de 50’ Inside, format per 13 persones, va rodar durant quatre dies a set localitzacions diferents de l’illa, entre les quals platges i cales com Cala Mitjana i Cala’n Brut, el poblat de Binibèquer Vell, el far i la península de Cavalleria, la Cova d’en Xoroi i dos hotels rurals.

La idea amb què han plantejat el rodatge és la de presentar Menorca com una destinació paradisíaca pròxima a França, destacant els valors naturals d’una illa declarada Reserva de Biosfera, la bellesa del litoral, el bon temps i la qualitat dels allotjaments hotelers i serveis turístics.

El material enregistrat servirà per muntar un total de 7 peces, de 7 minuts cadascuna, que es podran veure del 13 de juliol al 24 d’agost. El programa s’emet tots els dissabtes de 17.50 a 19.50 hores i, a més de descobrir destinacions turístiques, tracta sobre la vida de personatges famosos, el que funciona com a un reclam efectiu per a l’audiència.

El valor econòmic de disposar d’aquests espais en un dels programes amb més audiència de la televisió pública francesa és altíssim. Estem aconseguint que els princi- pals mercats europeus mirin Menorca com una destinació diferenciada i de qualitat. I això és gràcies a tots: a la fundació i al Consell per la feina que es fa per posicionar l’illa a l’exterior i per afavorir la creació de productes competitius; al sector privat per la prestació de serveis de qualitat i per l’eficaç comercialització; i, en general, a tots els menorquins perquè gràcies al compromís ciutadà Menorca és avui una destinació única a la Mediterrània.

La Fundació Foment del Turisme de Menorca ha col·laborat activament amb els professionals de 50’ Inside per facilitar al màxim qualsevol gestió administrativa o suport logístic que pogues- sin necessitar durant els dies de rodatge.

Un programa i un presentador populars a França

50’ Inside és un dels programes més veterans –s’emet tots els dissabtes, a les 17.50 hores, des de l’any 2006- i amb una audiència més sòlida -té una mitjana de 2,7 milions de telespectadors- de TF1. El seu presentador és, a més a més, un dels rostres més populars de la televisió pública francesa. De fet, una imatge recurrent d’aquests dies de rodatge ha estat veure com turistes francesos s’apropaven a Aliagas per saludar-lo i fotografiar-se amb ell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.