Borja Saura García, caixer senyor 2020-21

El ciutadellenc Borja Saura García, serà el nou caixer senyor de les festes de Sant Joan del bienni 2020-2021. Nét de Gabriel Saura Mariño, caixer senyor 1930-1931, i que va ser degà de la Junta de Caixers Senyors, és fill de Joan Manuel Saura Mercadal, caixer senyor del bienni 1962-1963, actualment el més antic que ha sortit a la festa i per tant degà dels caixers senyors que hi ha participat i de Mercedes García. Germà de Gabriel Saura García, caixer senyor al 1986-1987. També el seu cosí Fernando Saura Cantallops, va presidir les festes al 1992-1993, sent el darrer d’aquesta branca dels Saura des Racó, a la placeta del Roser, que ha participat a les festes.

L’acompanyarà com a caixer capellà, Antoni Fullana, rector de la parròquia de Sant Antoni Maria Claret, i que va ser també capellana amb el germà major del nou caixer senyor, Biel Saura García.

El caixer pagès de Tramuntana serà l’amo de sa Muntanyeta, Jesús Bosch, mentres que el caixer pagès de Migjorn serà Francesc Capó Capó, l’amo de Son Saura, es Banyul i Bellavista.

Els caixers menestrals d’aquest nou bienni, seran Joan Moll Capella, sabater, caixer menestral casat, i Josep Benejam Biescas, també sabater, com a caixer menestral fadrí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.