Els germans Ponsetí (Es Nàutic) preparen el seu assalt a Polònia i Canadà

Setmanes intenses i decisives pels germans Pere i David Ponsetí, del Club Nàutic Ciutadella, ficats de ple en la seva preparació amb la Selecció Espanyola per els seus grans reptes internacionals de l’estiu. El major de la saga, Pere, es troba a Santander des de dijous de la setmana passada entrenant amb l’equip espanyol, fins aquest divendres dia 26. Després el regatista d’Es Nàutic farà una setmana de relax i tornarà a partir cap a Santander, per fer camí cap a Polònia, a mitjans d’agost, en el Campionat d’Europa de la seva classe.
Per la seva part, el seu germà petit, David, dia 13 vinent se’n va cap a Kingston (Toronto-Canadà), en el Campionat del Món de Làser 4.7.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.