Pau Faner pintarà les carotes de Sant Joan de 2020

 

L’escriptor i pintor ciutadellenc Pau Faner i Coll, ha rebut l’encàrrec del caixer senyor Borja Saura García, de pintar les carotes del primer any del seu bienni. Faner que va ser professor de Saura a l’Institut Josep Maria Quadrado, va rebre amb sorpresa la petició del nou caixer senyor, i la va acceptar al moment.

Segons ha confirmat el caixer senyor de les festes de Sant Joan del bienni 2020-2021, Borja Saura García, l’escriptor i pintor ciutadellenc Pau Faner i Coll, pel que sent profunda admiració, i a més a més en fou el seu professor d’anglès quan estudiava a l’institut de Ciutadella, serà l’autor de les carotes de Sant Joan de 2020.

Saura es va reunir el passat dijous amb Faner per a parlar de les carotes, tot donant total confiança a Faner perquè les faci al seu estil i en triï els personatges que les protagonitzaran.

Pau Faner és reconegut com a pintor surrealista, però també ha fet retrat en una de les seves etapes com a pintor, tot manifestant que les carotes representaran al que vol el poble de Ciutadella, i a més del seu estil hi haurà també caricatura, ironia, i alegria, que és com han de ser, al seu entendre.

Des d’aquest moment, Faner està treballant en els primers esbossos de com seran les carotes, sempre en contacte amb Saura, que ha vist amb bons ulls les idees de l’artista ciutadellenc.

El realisme màgic, la caricatura, els colors, el sentit de l’humor especial de Faner i la tradició de la festa, estaran presents en les carotes de 2020.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.