Visita a les renovades instal·lacions del campament de Biniparratx

El campament de Biniparratx va tornar a obrir les seves portes el passat 20 de juliol, després de romandre tancat des de la primera meitat del 2016. Durant aquest temps s’han portat a terme unes obres de remodelació que han aportat més accessibilitat i sostenibilitat a les instal·lacions. Han presentat les millorades instal·lacions els consellers Miquel Company i Miquel Maria, acompanyats per la responsable de les instal·lacions INJOVE, Carol Cerdà.

Entre les feines que s’han portat a terme es troben les de serveis de sanejament i abastiment d’aigua, servei contraincendis, supressió de barreres arquitectòniques, remodelació dels banys i menjadors, substitució de material com les tendes de campanya, substitució de lluminària per una més eficient, instal·lació de plaques solars, adequació dels camins i asfalt de la carretera d’accés al campament, entre d’altres. El cost total d’aquestes actuacions ha estat d’aproximadament 430.000€.

Durant aquest estiu, a través de l’INJOVE, s’han programat unes colònies d’estiu de parla anglesa, amb excursions, tallers, jocs i visites culturals relacionades amb la cultura britànica. En total s’hi han pogut inscriure 24 persones.

Cartelleria i senyalística per a infants amb TEA

Des del programa de Pressuposts Participatius del Consell Insular de Menorca del 2019, va sortir com a proposta guanyadora «adaptació de la cartelleria i senyalística per a infants amb TEA». El Consell Insular conscient que a les cases de colònies hi accedeixen infants amb i sense discapacitat, des de l’escola, des d’activitats d’associacions i des de clubs esportius… En definitiva, una gran varietat de persones amb unes o altres necessitats, va considerar adient incorporar també aquesta cartelleria a les instal·lacions de l’INJOVE, entre aquestes el campament de Biniparratx.

La cartelleria augmentativa, no només és una alternativa de comunicació per a infants amb diagnòstic de trastorn de l’espectre autista, sinó també per a qualsevol persona amb discapacitat i, també, per a infants sense discapacitat en procés d’aprenentatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *