Manca de policies locals, un problema a tenir en compte

 

La plantilla de la Policia Local de Ciutadella s’està quedant curta, bé sigui per la jubilació d’agents, els que passen a segona activitat i la manca de convocatòria de noves places, fa que Ciutadella quedi sota mínim en aquest aspecte a la temporada d’estiu, on en els darrers anys hem vist com augmenten el nombre de turistes, de vehicles i també les infraccions.

La necessitat d’agents de Policia Turística es fa més que evident. Qualsevol ciutadà pot veure els cotxes mal aparcats a la plaça des Born o contramurada; veure com les places reservades a residents (zona verda) és ocupada per cotxes de lloguer o de gent de fora, que no fa cas a les senyals; també els mateixos residents, hem patit no poden tenir un servei policial en un moment determinat perquè tots els agents estaven ocupats, tant a la ciutat com a les urbanitzacions, que per cert, haurien de tenir agents propis com és el cas de Cala en Bosch i Son Xoriguer, un cos propi a Cala en Blanes, Cala en Brut, Delfines i Cala en Forcat, i Santandria, Cala Blanca, Sa Caleta.

Amb les infraccions que podem veure a diari per cotxes mal aparcats, accessos a zones no autoritzades, inspeccions a la via pública, etc, aquestes plantilles s’autofinançarien i donaríem seguretat als residents i als que ens visiten, i amb mesures com la proposada la setmana passada de no deixar accedir als cotxes de lloguer a la Contramurada, plaça des Born i Passeig de Sant Nicolau, no hi hauria embossos, una circulació més fluida i amb la creació de noves borses d’aparcaments a la perifèria, per als no residents, fins i tot es podria peatonalitzar una part del Born.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *