L’ESCOLA DE SALUT JA TÉ PRÀCTICAMENT TANCATS TOTS ELS CURSOS I TROBADES D’AQUESTA XXX EDICIÓ Membres del Consell Acadèmic i del nou equip de govern del Consell Insular es van reunir dimarts per tractar aspectes organitzatius de la convocatòria d’enguany.

 

Membres del Consell Acadèmic de l’Escola de Salut Pública de Menorca es van reunir dimarts amb la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, i el conseller de Cultura i president de l’IME, Miquel A. Maria, per tractar aspectes organitzatius de la propera edició de l’Escola, que es celebrarà al Llatzeret del 16 al 25 de setembre. Es tracta d’una convocatòria especial, que coincideix amb el 30è aniversari de l’Escola, i que està registrant una molt bona resposta pel que fa a participants. Dels 26 cursos i trobades que es van programar per aquest any, 16 ja tenen l’aforament complet i la resta es preveu que es tanquin en un termini màxim de dues setmanes.

A la reunió també hi van assistir el director general de projectes sostenibles, Isaac Olives; la directora general d’Atenció Social, Pilar Carrasco; a més d’Esteve Fernández, Maties Torrent, Ildefonso Hernández i Fina Salord per part de l’Escola i de l’Institut Menorquí d’Estudis (IME). Les necessitats logístiques i de trasllats són enguany més importats degut a un programa d’activitats més intents, que començarà amb les sessions de ioga per als participants a l’Escola que es faran al Llatzeret cada matí a les 8.15h, i que inclou diverses activitats complementàries, com ara l’acte de celebració dels 30 anys que tindrà lloc el dijous dia 19 de setembre a les 18h al Museu del Llatzeret. Al llarg de tota l’Escola, també estan prevists els següents actes oberts a tot el públic interessat:

  • La taula rodona “Impacto de la alimentación actual sobre el medioambiente y la salud” que tindrà lloc el dimarts dia 17 a la seu de l’IME, coorganitzada per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Illes Balears.
  • La conferència “Somos lo que comemos y comemos como vivimos”, a càrrec de Jesús Contreras, catedràtic emèrit d’Antropologia Social de la Universitat de Barcelona (UB), el dimecres dia 18, també a l’IME.
  • La presentació del llibre “El imaginario colectivo, la salud pública y la vida”, amb el recull d’articles publicats a Gaceta Sanitaria, el dilluns dia 23 de setembre a l’IME.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *