Primera oració ecumènica per a unir turistes i creients menorquins Els secretariats de Turisme i Ecumenisme convoquen la trobada de pregària d’esglésies cristianes a Alcaufar

Turistes i membres de les diverses esglésies cristianes de Menorca pregaran junts aquest cap de setmana. El Secretariat de Pastoral de Turisme i el Secretariat d’Ecumenisme de la Diòcesi de Menorca organitzen la primera trobada ecumènica destinada a unir llaços entre persones cristianes, tant residents com visitants, seguint el camí que marca la Carta Pastoral del Bisbe Francesc “Surt per places i camins”.

La pregària es celebrarà aquest dissabte 3 d’agost a les 12 h a l’ermita de Sant Esteve d’Alcaufar, on es beneirà la creu per a l’ermita donada pels germans Rotters, una família alemanya molt arrelada a Menorca, concretament a Sant Lluís. L’acte està obert a cristians de diverses esglésies i es convida a participar especialment a turistes i al personal d’hostaleria i del sector turístic per a potenciar l’esperit ecumènic i de comunió entre les diverses branques del cristianisme.

El Secretariat de Pastoral de Turisme, amb poc més d’un any de vida, ha impulsat diverses iniciatives amb l’objectiu d’obrir les portes de l’Església de Menorca als turistes i visitants que passen per l’Illa. Entre les activitats que organitza cal destacar, a més d’aquesta pregària, els cursos gratuïts per a guies turístics i l’edició de materials per a difondre el patrimoni historicoartístic de l’Església de Menorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *