El projecte Arbres d’Algendar de Càritas Menorca rep el V Premi Poriol d’APAEM

Aquest premi d’APAEM (Associació de productors d’agricultura ecològica de Menorca) està dedicat a distingir les accions i la trajectòria en favor de la producció agrària ecològica, la biodiversitat agrària o altres àmbits relacionats amb l’agroecologia a l’illa.

En el cas d’Arbres d’Algendar, els membres del jurat han destacat “la tasca constant i dedicada que s’ha desenvolupat els darrers anys per la recuperació de les varietats locals d’arbres fruiters pròpies de Menorca i la preservació del coneixement popular vinculat a elles, així com pel fet de fer-ho des d’una aposta clara per la producció ecològica i des del valor social afegit que caracteritza els vostres projectes. És per tots aquests motius que s’ha volgut reconèixer la vostra feina: l’enhorabona!”

Aquest projecte, situat a les finques d’Es Canaló i S’Aranjassa, al barranc d’Algendar, té com a objectiu general que els participants aconsegueixin les habilitats mínimes necessàries per dur a terme i mantenir una feina. Actualment es treballa mitjançant activitats relacionades amb la producció d’arbres fruiters de varietats locals, la jardineria autòctona i la horticultura ecològica.

Des de Càritas Menorca, l’equip d’Economia Social i Solidària i el projecte Arbres d’Algendar vol fer arribar a APAEM el seu més sentit agraïment pel seu reconeixement, que ens ompl d’alegria i els inspira per continuar amb la seva tasca d’acompanyament a les persones i la cura del medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *