La Policia Nacional deté dues persones per delictes contra la salut pública

Agents de la Policia Nacional a Ciutadella, han procedit a la detenció d’un home de 35 anys i d’una dona de 36 anys, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.
La investigació va començar en detectar un increment del consum de substància estupefaents concretament marihuana, per la qual cosa es van realitzar gestions localitzant un domicili en el qual suposadament els detinguts es dedicaven als actes de cultiu, elaboració i tràfic de marihuana.
Es va efectuar una entrada i registre al domicili
Un cop localitzada l’habitatge, es va dur a terme una entrada i registre, procedint a la intervenció de prop de 800 grams de pel que sembla marihuana preparada per a la posterior venda, plantes en zona habilitada per a assecat de l’esmentada substància, plantes cultivades en el terreny situat a l’exterior de l’habitatge així com divers material per a l’elaboració del cultiu i posterior venda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *