‘Quines són les amenaces del nostre or blau?’, conferència demà al Club Nàutic de Ciutadella

 

Des de l’Observatori Socioambiental de Menorca (OBSAM-IME), l’Estació d’investigació “Jaume Ferrer” (CAIB-IEO) i la Fundació per a la Preservació de Menorca ens presenten la tercera i darrera taula rodona dels Diàlegs davall s’aigua de 2019: l’Or Blau.
Aquesta jornada tindrà lloc el dijous 8 d’agost a les 20:00 al club nàutic de Ciutadella. La jornada es dividirà en tres blocs.

• Una xerrada inicial titulada: Quines són les amenaces del nostre or blau? A càrrec de Maria Elena Cefalí (COB-IEO-EIJF) i d’Eva Marsinyach (IME-OBSAM).

• Una taula rodona, moderada per Rebecca Morris (FPM), amb la participació de:

– Marta Pérez – Ynys | Medi ambient i turisme
– Esteve Barceló – Agència Balear de l’Aigua i de la Qualitat Ambiental (Conselleria de Medi Ambient i Territori)
– Agustí Rodriguez – Geoservei
– Vicente Fullana – Autoritat Portuària de Balears
– Carlos Salord – Associació Per la Mar Viva.

• Finalment, la jornada conclourà amb la presentació del documental en fase d’edició SETANTAPERCENT. Projecte audiovisual que tracta l’aigua i el seu cicle a Menorca. Neix arrel de la inquietud de trobar un equilibri entre el benestar social i el bon estat dels ecosistemes, fomentant la visibilitat de l’aigua que conforma el 70% del nostre cos i el 70% de la superfície terrestre.

Per acabar d’arrodonir, s’oferirà un aperitiu a tots els assistents per acomiadar el cicle de Diàlegs davall s’aigua del 2019 i agrair a tots la participació.

Recordar que l’activitat es gratuïta i oberta al públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.