Exposició a Baixamar de l’Arxiu d’Antoni Picó Vivó

Després de la inauguració el dimecres passat, ja es pot visitar a la Caseta de Comandància del port de Ciutadella l’exposició permanent de fotos, quadres, maquetes i documents del llegat d’Antoni Picó i Vivó, organitzada pels Amics de la Mar de Menorca.
Antoni Picó, val col·laborar en diferents etapes amb el Setmanari El Iris, i va ser un dels grans investigadors de la Ciutadella marítima, a més d’un gran afeccionat al modelisme naval, elaborant una interessant col·lecció de maquetes dels vaixells històrics del nostre port.
Fotògraf, amant de la fotografia i col·leccionista de fotografies antigues, en vida seva va aconseguir una important fons de fotografies i postals antigues de Ciutadella, algunes de les quals es poden admirar en aquesta exposició que  estarà oberta de dilluns a divendres de 19:00 a 21:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *