Actes 8 Març

La VII edició de la regata Menorca Reserva de Biosfera comptarà entre els premis amb lots de producte local

Coincidint amb l’ampliació de la reserva a la mar, l’Agència Menorca Reserva de Biosfera col·labora amb l’organització aportant part dels premis de la regata, que s’inicia el 6 de setembre i manté inscripcions obertes

La VII edició de la regata Menorca Reserva de la Biosfera sumará als premis dels guanyadors de la travessa lots de producte local de Menorca. Patrocinada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca, l’edició d’enguany comptarà amb la col·laboració de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular que, coincidint amb l’ampliació de la Reserva de Biosfera de Menorca a la mar, premiarà els guanyadors de la travessa amb lots de producte local de Menorca.

La regata Menorca Reserva de Biosfera va obrir el passat mes de juliol el període d’inscripcions per a la celebració de la seva VII edició, que començarà el próxim 6 de setembre unint les poblacions de Mataró (Barcelona) i Fornells. Fins a les 18.00 h de dia 19 d’agost tots els interessats podran inscriure’s a la travessia nàutica, indicada per a creuers de regata d’entre 6 i 15 metres d’eslora. Les inscripcions que es facin passada aquesta data tindran un recàrrec del 20% en el preu.

Les embarcacions participants en la regata cobriran una distància de 116 mn entre el 6 i el 8 de setembre, data en què es preveu que arribin a Fornells les embarcacions més lentes. A més, comptaran amb amarradors gratuïts al port de Mataró des del dissabte 31 d’agost fins al dia de la sortida. Un cop arribin a Fornells, també comptaran amb aquest servei fins al dilluns 9 de setembre, en aquest cas amarrats entre el moll, els pantalans flotants i les boies ecològiques.

La Regata Menorca Reserva de Biosfera va néixer coincidint amb el 20è aniversari de la declaració de Menorca com a Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO. Aquesta regata nàutica, que té com a principis la sostenibilitat i el respecte pel medi, està oberta tant a embarcacions que vulguin competir com a aquelles que desitgin participar fent una travessa turística. Cada any compta amb una participació habitual d’entre 20 i 30 embarcacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.