Divendres es celebra el concurs d’albergínies plenes L'endeveniment sol reunir més de 3.000 persones en la degustació de plats menorquins

Aquest divendres, dia 16 d’agost, la junta local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer organitzarà a la plaça des Pins el seu Concurs d’Albergínies Plenes, que arriba a la seva sisena edició, juntament amb la degustació de gastronomia casolana de Menorca, que servirà per a recaptar fons per a la investigació i la lluita contra aquesta malaltia.

El interessats en participar poden presentar la seva palangana d’albergínies el mateix dia 16 a la Plaça des Pins, on una vegada feta la inscripció, es presenti a concurs i el jurat la puntuï, es posarà a la venda de manera solidària. De la mateixa manera, les persones que hi vulguin col·laborar aportant menjars típics menorquins, ho poden fer igualment, i aquest no entraran a concurs, però sí que es vendran a benefici d’AECC.

Aquest és un dels esdeveniments gastronòmics i solidaris de l’estiu menorquí, i són de cada vegada més les persones que hi col·laboren, bé presentant-se al concurs o bé aportant menjars, pel fet que a gairebé tota família hi ha hagut algun membre que en un moment o altra ha patit aquesta malaltia, que gràcies a les investigacions es pot curar en la majoria de casos, si hi ha pautes de prevenció i seguiment mèdic, tot evitant que els tumors es facin grans o s’escampin, el que es coneix com a metàstasi.

Després de les puntuacions dels membres del jurat i les seves deliberacions es procedirà a l’entrega de premis i al concert de música en directe del grup “Jasom5”.

Des de les 19,00 h  les 00,00 h del divendres, a la Plaça des Pins de Ciutadella hi ha, idò, una cita amb la gastronomia menorquina i la solidaritat, on hi podem participar de manera oberta, tot aportant el nostra petit gra d’arena en una causa que ben bé necessita de la nostra col·laboració.

El Setmanari El Iris és una de les entitats col·laboradores d’aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.