Lolea Brut n.3 Elaborada amb les varietats de Chardonnay i Macabeu

Avui us recomanam gràcies a Vinum Menorca una sangria premium, la Lolea Brut, que és la N.3 de la col·lecció de Lolea. Es tracta d’una sangria elaborada amb vi blanc de qualitat, de les varietats Macabeu i Chardonnay, a més de sucs naturals de taronja i llimona i un toc de vainilla. Podem dir que es tracta d’un nou concepte de sangria amb vi blanc frizziant que es fusiona amb flors de saüc i pomes silvestres per aconseguir notes de fruita i matisos secs.

Nota de tast

Aspecte: Net i brillant, color daurat amb matisos verdosos de fons que parlen de la seva jovenesa. Bombolla fina i persistent.

Nas: Aromes herbals i de fruita que ens poden recordar als caves amb solera.

Boca: Equilibrada, suau. Notes de poma verda, canyella i flor de saüc. Àcida i fresca. Lleugerament dolça al principi i seca al final.

MARIDATGE

És una sangria elegant i aromàtica que ens anirà a la perfecció com a còctel de benvinguda o bé com a copa de sobretaula, com també per a compartir una nit d’estiu entre amics o amb bona companyia. Si la servim com aperitiu ho podem fer dins una copa baló amb molt de gel amb llima tallada a bocins petits i fulles d’herbasana.

Maridarà, sense la llima i l’herbansana, amb plats de peix blanc a la planxa o al caliu, com és el cas d’un turbot a la brasa a l’estil Orio, com el que fan al restaurant Cuore de Los Delfines.

Ideal per acompanyar plats de cuina asiàtica i mexicana. Des del sushi als tacos, passant pel sashimi i els burritos. També la podem fusionar amb la cuina peruana maridant-la amb tiraditos i ceviches.

Pot acompanyar hamburgueses premium i plats de pollastre a l’estil Cajún, com també unes BBQ spareribs o un pollastre fregit a l’estil Tex-Mex.

Cuina jove i creativa, informal, per a gaudir-la amb companyia.

Si voleu saber més o comprar aquesta sangria premium, la podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.