David Ponsetí manté el pols en el Mundial i Pere ja és a Polònia per l’Europeu

Els dos germans Ponsetí, David i Pere, tornen a ser en el panorama internacional de la vela de manera conjunta. El menor de la saga del Club Nàutic Ciutadella manté el pols amb només 14 anys en el Campionat del Món de Làser 4.7 que es disputa a Kingston (Canadà). Ja dins el Grup Or amb els millors regatistes del món, aquest dimecres en David va fer un 34 i 35 a les finals. Dues posicions que el situen en les posicions 11 sub-16 i 32 de la general, molt positiu tenint en compte la seva edat encara i l’espectacular nivell que hi ha a Canadà.
I per altra banda, el seu germà major, Pere, està a punt per començar a Polònia el Campionat d’Europa de la seva classe olímpica Làser Estàndard. En la ment de Ponsetí en aquest nou Europeu 2019 està “començar amb bon peu i fer un bon campionat”.
Aquest és l’esdeveniment de la seva categoria dels més importants de l’any, juntament amb el Mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.