Rexach Baqués Brut Rosat Reserva Un cava 100% Pinot Noir

Avui us recomanam un cava subtil i atractiu que hem provat aquests dies en que disfrutam de les nostres vacances d’agost.  Us recomanam gràcies a Vinum Menorca un cava sensual i molt apte per a disfrutar-lo ben fresc les nits d’estiu en bona companyia. Es tracta del Rexach Baqués Brut Rosat Reserva, elaborat amb Pinot Noir 100% i envellit un mínim de 15 mesos. Aquest Cava amb DO està elaborat per la família Rexach Baqués que elabora caves des de 1910 a la localitat de Guardiola de Font-Rubí i té 85 punts a la Guía Peñín.

NOTA DE TAST

Aspecte: Atractiu color rosat o melicotó pàl·lid. Net i brillant. Bombolla fina i persistent. Corona blanca al centre de la copa

Nas: Notes elegants de fruites vermelles, molt subtil i elegant. Hi trobam un fons de confitura de cítrics

Boca: Fresc, sec i afruitat. Bouquet de cideres i maduixes. Bombolla fina, delicada i fresca.

MARIDATGE

Els caves rosats són excepcionals per a les nits d’estiu i més quan es tracta d’un gran cava d’elaboració artesana com aquest Rexach Baqués, amb 4 generacions d’elaboradors en el seu bagatge.

És un cava que ens anirà de perla per acompanyar unes cloïsses a la marinera o bé uns musclos a la menorquina amb pa ratllat all i julivert o simplement al vapor que podem acompanyar d’una salsa maonesa.

Ideal per acompanyar calderes i calderetes, especialment una de rap i escamarlans, com també marida a la perfecció amb les carns blanques com les de conill i les de pollastre, pel que acompanyarà un conill amb cebes o amb pebres vermells, i unes pilotes amb salsa d’ametlles, com també uns calamars al forn a la menorquina o unes costelles de cabrit al caliu.

És també una bona opció per a un sopar a la fresca de coques amb tomàtiga, amb pebres o amb sofregit, i com no, acompanyant unes albergínies o carabassonets plens, o bé per acompanyar una taula d’embotits o simplement un plat dde pernil ibèric de qualitat com aquest de Joselito.

Una caliuada de peix o de marisc és una excusa perfecte per a encetar aquest cava, que ens aportarà frescor, alegria i qualitat.

També per a brindar en bona companyia aquestes nits caloroses d’estiu on s’està millor a la fresca que dins les cases.

El guanyador d’aquesta setmana ha estat el nou subscriptor Joan Seguí, amb més d’una trentena d’anys rebent la nostra revista a casa. Ha recollit aquesta capsa de cava la seva esposa.

Si voleu saber més o comprar aquest Cava amb DO està elaborat per la família Rexach Baqués amb 85 punts a la Guía Peñín, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *