Tretze regatistes d’Es Nàutic en el ‘Gran Dia de la Vela’ de s’Arenal

L’equip Optimist del Club Nàutic Ciutadella format per tretze regatistes es suma enguany a la xifra rècord de 500 embarcacions i més de 600 regatistes que participen tot aquest cap de setmana en la 56ª edició de la regata del ‘Gran Dia de la Vela – Bufete Frau’, en el Club Nàutic de s’Arenal, a Mallorca.
L’equip Optimist CNC, amb el tàndem Mascaró-Mesquida de monitors, competeix un any més en el Gran Dia de La Vela, junt amb els 224 inscrits de tota Espanya en la seva classe.
Ferran Muniesa, gerent del club mallorquí organitzador, destacava ahir que “enguany no tan sols hem batut el rècord d’embarcacions, amb 500 barcos, sinó que set comunitats autònomes participen en la regata”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.