Mo Salinas Monastrell 15, un súper vi que s’ha de provar Pertany a la DO Vinos de Alicante i compta amb 90 punts a la Guia Penyin

Avui us recomanam, gràcies a Vinum Menorca, el Mo Salinas Monastrell 15 un vi negre de la DO Vinos de Alicante, elaborat a les vinyes de la Serra de Salines pel grup MGWines. Vinificat amb raïm Monastrell, Cabernet Sauvignon i Alacant Bouschet i amb una criança de 4 mesos en botes de roure francès. Aquest vi ha esta declarat Súper Vi de l’Any a 2016, 2017 i 2018. Té 90 punts a la Guía Peñín.

Nota de tast

Aspecte: Vermell intens amb ribet morat i capa mitjana que denota la seva jovenesa, encara que ha fet 4 mesos de criança en bota.

Nas: Fruits vermells frescos amb lleugeres notes d’espècies i records de brioxeria.

Boca: Es presenta suau, de bon bevent, notes de fruita vermella madura i sucosa. Final llarg i amb un encertat equilibri entre acidesa i tanins que el fan agradable de beure.

Maridatge

És un vi que ens anirà molt bé per als sopars a la fresca d’estiu o per a les barbacoes, amb graellades de carns a la brasa. Des d’un conill al caliu amb all i oli a una ploma de porc ibèric, a més de costelles de porc o de cabrit, a més de carns vermelles com un mitjana de vaca vermella o un llomillo de porc faixat.

També ens anirà bé per acompanyar peixos blaus al caliu com unes sardines  verats. Que guanyen i molt quan es fan a les brases de carbó.

Vi ideal per a maridar amb arrossos, paelles i fideuades. De fet el Monatrell és el gran vi d’Alacant, terra d’arròssos. Una paella de conill, pollastre, sípia, gambes, verdures i batxocons, en pot ser un bon exemple.

Els dies de més calor, és convenient donar-li un petit toc de gelera per davallar la temperatura d’ambient que rondarà els 30 graus als 17 o 18 que és la temperatura de servei òptima.

Si voleu saber més o comprar aquest súper vi del prestigiós Grup MGWines i molt apte per als sopars d’estiu a la fresca, el podeu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.