Pere Ponsetí (Es Nàutic) retalla vuit posicions a la general de l’Europeu de Polònia

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, segueix retallant distàncies i de quina manera en el Campionat d’Europa 2019 de Làser Estàndard que es celebra aquests dies en aigües de Polònia. En la darrera jornada europea de la classe olímpica viscuda aquest diumenge es van fer dues proves i Ponsetí les conclouria amb les posicions 28 i 6. Una jornada a Polònia en la que van tenir un vent d’entre 13 i 16 nusos.
Pere Ponsetí, dins el Grup Or d’aquest Europeu d’enguany, aconsegueix retallar fins a vuit posicions a la classificació general i ara es troba en el lloc 27, només a 10 punts del 15 classificat. “Com més nivell hi ha, la diferència de punts és més curta”, reflexionen en veu alta a la casa de Ponsetí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.