Un Pere Ponsetí (Es Nàutic) brillant ja és en el Top10 de l’Europeu de Polònia

Pere Ponsetí està firmant una fase final del Grup Or del Campionat d’Europa de Làser Stàndard que es celebra a Polònia vertaderament memorable i a manca de la darrera jornada europea es troba de manera provisional dins el Top10 absolut. Tot açò gràcies a la seva magnífica participació d’ahir, en que se’n va anar a dormir com a flamant 9 de la general, després que firmés un 13 i un fantàstic 3 lloc.
Si diumenge havia retallat fins a vuit posicions a la taula classificatòria, dilluns en va avançar 18, en un ascens meteòric del regatista d’Es Nàutic en aquest Europeu 2019, una de les proves més importants del calendari d’aquesta classe olímpica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *