El Grup Municipal del PP-Ciutadella demanarà una davallada de l’IBI del 5%

El grup de regidors del Partit Popular a l’Ajuntament de Ciutadella (Juana Mari Pons Torres, Blanca Olivar, Joan Benejam, Mª Antònia Taltavull i Antoni Juaneda) es van reunir ahir capvespre al lloc de Torralbet per a planificar l’acció insitucional, a la oposició, durant tot el mandat en els temes més generals, i per al proper curs politic per als temes més d’actualitat.

A més d’altres temes d’organització de caràcter intern, es van analitzar les diferents iniciatives a plantejar en els propers plenaris i es van tractar els diferents mecanismes per a representar els ciutadans i entitats que vulguin plantejar alguna proposta a l’Ajuntament i vehicular aquestes iniciatives i/o reivindicacions.

Per al Ple de la Corporació que es celebrará el dijous dia 19 de setembre el grup del Partit Popular ja ha presentat una mocióen la que es proposa la baixada de l’Impost de Béns Immobles (IBI) un 5%, i una bateria de preguntessobre la eliminació dels pins de la entrada de Ciutadella. També volen conèixer quin és la situació de les obres y actuacionsque l’Ajuntament ha presentat als diversos plans d’inversióinsulars, com ara el Pla Insular de Cooperació, el Pla d’Impuls del Turisme Sostenible (inversions ecotaxa), o les Inversions Financerament Sostenibles que promou el Consell amb els ajuntaments de Menorca com a beneficiaris. Així mateix, s’està redactant una moció sobre les obres inacabadesal municipi, actuacions que resten sense concloure i que provoquen malestar i molésties als vesins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *