Ponsetí: “Confiava en remuntar a Polònia però no d’aquesta manera”

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, Pere Ponsetí, es troba de camí a Menorca, a on passarà uns dies amb la seva família, abans de tornar a Palma de Mallorca. I ho fa amb la satisfacció d’haver protagonitzat una espectacular remontada que el va col·locar sisè al final en el Campionat d’Europa Làser Estàndard viscut a Polònia. Mentre torna cap a Ciutadella, Ponsetí ens assegura que està ” bastant content del resultat, estava dins l’objectiu del Top 10. Me’n vaig de Polònia amb bon gust de boca”, comenta.
Ponsetí reviu amb Es Nàutic el seu gran final l’Europeu: “Confiava en remuntar posicions a les finals pero no d’aquesta forma; és molt difícil tenir la regularitat que he tingut amb tant bons parcials a una fase final. Per a mi la clau ha sigut mantenir estrictament les rutines i en regata, ‘mente fría'”. El ciutadellenc començarà el nou mes amb “molt bones senssacions. Duia un material que funciona molt bé, hem fet molt bona feina amb els companys i entrenadors. En definitiva, m’he vist bastant bé mentalment i amb molt bona velocitat”.
Ara ens recorda Ponsetí que sense temps per a celebracions el seu pròxim objectiu està bastant a prop, amb el Mundial sub21 a Croàcia, a Split, el mes d’octubre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *