La pedrera d’Es Nàutic suma hores de vela a s’Arenal

Un nombrós grup de joves regatistes de l’equip d’optimist del Club Nàutic Ciutadella ha estat aquests passats dies en una de les festes de la vela balear, en el ‘Gran Dia de la Vela-Bufete Frau, en la seva 56ª edició celebrada un any més a s’Arenal (Mallorca). I tot i que els resultats no van ser del tot positius, sí ho va ser el fet que la pedrera d’Es Nàutic dirigida pel veterà Toni Ponsetí, junt amb Lluís Mesquida, vagi sumant hores i hores enmig de la mar i amb els millors de les Illes Balears.
Un equip d’optimist que per Mascaró mostra una evolució “molt positiva. Van començar ben perduts i van acabar el darrer dia amb motivació i competitius”, es sincera, optimista, el preparador de vela. Mascaró té molt en compte que es tracta d’un equip nou, “novell, amb petits, i alguns era la primera vegada. És la nostra pedrera, és feina amb mirades al futur”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *