Segona edició del premi de turisme “Joan Gomila Borràs”

El guardó es va entregar l’any passat al Llatzaret del port de Maó.

Dos anys després arriba la segona edició del premi de turisme «Joan Gomila Borràs». L’objectiu bàsic d’aquest guardó és reconèixer aquelles persones o institucions, treballs de recerca, projectes, assajos, tesis, estratègies de projecció exterior, de promoció o d’estudis que posin en valor els aspectes positius del turisme en l’economia, la riquesa i la creació de llocs de treball a l’illa, així com en la cultura, el medi ambient i, en general, en la millora de la qualitat de vida de la societat menorquina.

El guanyador de l’edició passada va ser Emili de Balanzó. En aquella ocasió se li va reconèixer la seva llarga trajectòria al capdavant del Foment de Turisme de Menorca com a secretari executiu i gerent del mateix. Va estar realitzant aquestes tasques des del 1968 fins a la seva posterior dissolució.

Per aquesta nova edició, el jurat estarà format pels membres següents:

Susana Mora, com a consellera executiva competent en matèria de Promoció Turística, presidenta del jurat
Elena Costa, directora insular d’Ordenació Turística, vocal
José Carbonell, director insular de Presidència, vocal
Carlos Sintes, vocal.
Maria Benejam, vocal.
Gabriel Pons, vocal.
Amador Rodríguez, vocal.

Les propostes es poden presentar al registre del Consell Insular de Menorca, un cop s’hagin publicat les bases al BOIB, i fins a les 14 hores del dia 18 de setembre de 2019.

El guardó estarà dotat amb 5.000 euros i té caràcter biennal. Poden participar qualsevol persona o entitat, degudament identificada, que podran presentar als candidats que optin al premi. L’escrit amb la candidatura presentada haurà de contenir una breu memòria de l’empresa o entitat o el currículum vitae de la persona en la qual es descrigui els mèrits i dades que justifiquin i raonin l’obtenció del premi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *