L’esdeveniment Menorca HotelTech Summit reuneix un centenar d’hotelers i professionals del sector Al voltant d'un centenar de persones van acudir dijous passat a l'esdeveniment Menorca HotelTech Summit 2019 per conèixer les últimes tendències en tecnologia d'avantguarda

 Èxit d’assistència. L’esdeveniment Menorca HotelTech Summit 2019, organitzat per la tecnològica menorquina GetWhin juntament amb eISI SOFT i TravelgateX va reunir dijous passat a gairebé un centenar de persones, entre hotelers i professionals del sector.
L’esdeveniment, celebrat a la sala “Dalt Ses Bruixes” a Maó, va comptar amb diferents ponències i una taula rodona on els assistents van poder escoltar els testimonis de professionals de gran rellevància, com Víctor Mayans, de Artiem Hotels, Margeris Jimenez d’Illunion Hotels, o Anja Sánchez-Rodrigo va deixar ardídeSesBruixesCollection.
En les ponències, es van tractar temes com el control de la distribució, la digitalització de processos operatius a l’hotel, o la integració d’eines i optimització de les tasques de gestió. Temes amb un denominador comú: una correcta adaptació tecnològica és clau per a la rendibilitat i supervivència del negoci.

Un esdeveniment molt necessari per a Menorca


Tots els assistents van coincidir en valorar molt positivament la celebració d’aquest esdeveniment a l’illa, i el van qualificar com a molt necessari per al sector. “El nostre objectiu era poder acostar la visió de professionals de primer nivell al públic menorquí, estem molt satisfets amb l’acollida de l’esdeveniment, ja estem amb la mirada en l’edició de l’any vinent.” Han conclòs els organitzadors.

Empreses participants


EISI SOFT: Empresa tecnològica especialitzada en digitalització i optimització de processos. A través de les diferents plataformes desenvolupades permet gestionar processos operatius, de manteniment, tecnicolegals i gestió higienicosanitària.  EISI HOTEL, és la solució específica per donar resposta a les necessitats del sector hoteler. A més, compta amb un equip de consultoria multidisciplinar, eISI CONSULTING, compromès amb l’excel·lència operativa, que des del seu ‘know how’ ofereixen solucions de programari i assessoria per a diferents sectors.

TravelgateX: Empresa tecnològica internacional que desenvolupa connexions turístiques dins de la indústria de viatges. Amb una sola integració, proporciona accés a la xarxa més gran de compradors i proveïdors líders en la indústria dels viatges. Va néixer el 2012 amb l’objectiu de ser un partner tecnològic per a agències de viatges, tour operadors, receptius, majoristes o qualsevol altra empresa de producte turístic. La tecnologia creada per TravelgateX permet realitzar una reserva cada 8 segons i mou més de 3.000 milions de recerques diàries en el sector de les connexions en línia. La companyia ja genera un volum de negoci de 3.2 bilions de dòlars anuals.

GetWhin Smart Hospitality: Proveïdor tecnològic per a hotels amb seu a Menorca i Mallorca. GetWhin ofereix solucions de gestió i distribució i venda directa, com PMS, CRM, web i motor de reserves i automatitzacions. Entre els seus clients es troben les principals cadenes menorquines, com Artiem Hotels o Carema Hotels, hotels independents i cadenes internacionals com Bin Majid Hotels & Resorts a Unió dels Emirats Àrab

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *