VII Regata Menorca Reserva de la Biosfera 2019 Presentació amb la mirada posada al nord

Quan a Fornells el navegant mira cap al nord sovint pensa en la Tramuntana, aquest vent potent i ratxes que, encara que moltes vegades ajuda a la navegació d’altres la complica com en el cas de les entrades i sortides d’aquest port natural, que amb vent dur exigeix ​​el millor de cada navegant.
I en la presentació de la regata celebrada ahir dilluns al Castell de Sant Antoni de Fornells la Tramuntana va ser un dels protagonistes, perquè si divendres que ve, dia de la sortida de Mataró (Barcelona), la seva força al canal ja ha assolit rang de temporal la prova s’ha d’ajornar fins que les condicions millorin.
Pel que fa a la participació, actualment hi ha 12 embarcacions inscrites amb la possibilitat que augmenti en els propers dies. En aquesta edició repeteix el Hydra, que igual que l’any passat ha tornat a guanyar la Copa del Rei amb el nom d’Estrella Damm. Tot i que la tripulació amb la qual participa no és de professionals com a la Copa, intentarà fer el doblet com ja va fer en l’anterior edició amb familiars i amics.
Patrocinada per la Fundació Foment del Turisme de Menorca, a la presentació de la VII Regata Menorca Reserva de la Biosfera van assistir Maite Salord, vicepresidenta i consellera de Medi Ambient i Reserva de la Biosfera; Irene Estaún, directora insular de la Reserva de la Biosfera; Lali Garriga, presidenta de la Junta Local de Fornells; Javier Periañez, regidor d’esports de l’Ajuntament des Mercadal, Joan Camps, president del CN ​​Fornells i Josep Maria Ferrer Sirvent, organitzador de la regata.
Aquest any cal destacar la col·laboració amb la regata de l’Agència Menorca Reserva de la Biosfera, que aportarà productes propis de l’illa als guanyadors.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *