El port exterior de Son Blanc, tancat al trànsit Els forts vents de sudoest han fet tancar el dic i desviar el tràfic a Maó

Avui a les 07,25 h del matí capitania marítima ha decidit tancar el port exterior de Son Blanc al tràfic de vaixells per mor de les condicions meteorològiques que impedeixen un amarrament amb garanties dels vaixells que hi operen.

Per aquest motiu, el vaixell Hypatia d’Alexandria que havia sortir d’Alcudia a les 5 del matí, provinent de Barcelona, s’ha hagut de desviar al port de Maó, on ara està ja amarrat i tenia previst partir cap a Alcúdia i Barcelona a les 10,00 h. Balearia,  per altra banda ha suspès el seus trajectes per a demà dimecres per mor de les previsions de mala mar.

Els forts vents de Ponent i Llebeig, de 28 nusos (força 6-7), no garanteixen la maniobrabilitat dels vaixells dins la llàmina d’aigua del Son Blanc i tampoc l’amarratge, per mor que no està a recer dels vents.

L’Agència Estatal de Meteorologia ha activat a les 8 hores l’avís taronja per risc important de pluges i tempestes, que poden anar acompanyades de pedra. Es preveuen fins a 50 litres per metre quadrat en una hora. Al capvespre, s’hi sumarà un avís groc per forts vent, que poden arribar als 80 km per hora.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *