Diumenge matí, vine a cantar el Bella Ciao pel clima La trobada organitzada pel GOB es celebrarà a les 11 h a la plaça de la Catedral

Segons ha informat a través de la seva web, el GOB Menorca, la coneguda cançó italiana Bella Ciao, amb lletra adaptada, s’està convertint en un himne internacional a favor del clima. Aquest pròxim diumenge es farà a Menorca una cantada popular que es filmarà. No us ho perdeu.

Hi ha una crida mundial per a mobilitzar-se i demanar que hi hagi actuacions significatives davant el canvi climàtic. A Menorca s’ha creat una Plataforma pel Clima que reuneix diverses entitats i particulars, que està coordinant diferents actes.

Una d’aquestes activitats es celebrarà aquest diumenge, dia 15, a les 11 h, a la plaça de la Catedral de Ciutadella. S’ha fet una traducció al català de la lletra que s’està usant a favor del clima i es cantarà de manera organitzada, amb una filmació que després tindrà difusió a xarxes socials.

Veniu amb la família i els amics. No li falleu al clima.

Reenvieu aquest missatge per mail, whatsapp i d’altres vies que tingueu a l’abast. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *