Accident a la Contramurada aquesta matinada

Segons informa la Policia Local, aquesta matinada es rep avís d’un accident a l’avinguda Constitució en el que hi ha 3 vehicles implicats i un d’ells està obstaculitza tota la via.

A l’arribada de les unitats de Policia Local, unitat nocturna, s’han trobat un Citröen Xsara que ha col·lisionat contra els vehicles estacionats i ell ha quedat creuat en mig de la via bloquejat entre els dos estacionaments.

Els altres dos vehicles danyats que estaven estacionats son: Renault Laguna i una Hyundai Tucson

No hi ha ferits.

Els agents han de tallar el trànsit de l’avinguda i sol·licitar el servei de Bombers per vessament d’oli a la calçada i servei grua per retirar els vehicles i restablir la circulació.

La conductora del vehicle accidentat presenta símptomes de conduir baix l’efecte de begudes alcohòliques. Se l’ha sotmès a les proves de detecció donant uns valors positius de 0,91 quan el màxim permès és de 0,25 g/l d’alcohol en sang. És una dona de 35 anys espanyola resident a Ciutadella.

S’obren diligencies penals contra conductora per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Es passarà tot l’instruït a l’autoritat judicial i la conductora serà citada en qualitat d’investigada no detinguda al no haver-hi ferits. El vehicle és retirat per restablir la circulació i restarà pendent de la seva devolució fins que estigui en condicions la conductora per poder conduir i pagui les corresponents taxes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.