Armengol recull el guant de Més per Menorca de liderar la mobilització per a la millora del finançament

La presidenta Francina Armengol ha acceptat el desafiament de liderar «un gran front polític i  social per a la millora del finançament autonòmic», tal com li ha proposat aquest dimarts el diputat de Més per Menorca, Josep Castells.

Armengol ha contestat a Castells: «Jo no tenc cap problema en anar la primera de la reivindicació perquè som la presidenta de les Illes Balears». A més, ha assegurat que convocaran, «de forma immediata», meses de «diàleg social» per parlar «amb tothom».

Durant el seu torn de rèplica, la presidenta ha assegurat que ajuntaran els agents socials i econòmics per parlar de les necessitats i reptes de la comunitat autònoma.

El polític menorquí li havia etzibat a Armengol, durant la seva intervenció al debat parlamentari, que l’única solució per sortir de la problemàtica era unir forces i continuar amb la mobilització social de la legislatura passada que va permetre aconseguir el REB. A més, havia insistit a la socialista que calia que fos ella qui es posàs al capdavant de tot plegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.