Detinguda per no portar casc i conduir sense carnet A més a més el vehicle consta com ITV desfavorable

Fent un control de trànsit els membres de la unitat nocturna han aturat a un ciclomotor marca Yamaha model Neos amb dues persones a sobre, l’acompanyant no portava el casc obligatori.

Se’ls dona l’alt i es procedeix a formular la corresponent denuncia moment en el que s’ha comprovat que la conductora de nacionalitat espanyola de 24 anys no té carnet de conduir pel que se l’imputa un delicte contra la seguretat del trànsit. A més a més el vehicle consta com ITV desfavorable pel que tampoc podria circular i  per tant el vehicle es immobilitzat i retirat. De tot l’actuat es dona compte al jutjat de guàrdia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *