Pressumpte cas de violència de gènere a Ciutadella Es rep avís d'un ciutadà que escolta crits d'una dona que demana auxili i demana policia al carrer Captius de Constantinopla.

Les unitats de policia local acudeixen al lloc i una volta localitzat el domicili on hi ha els crits comproven que es tracta d’un presumpte delicte de violència de genere. Procedeixen a la detenció de l’home que és natural de Ciutadella de 34 anys. El traslladen a la prefectura de policia local per iniciar les diligencies de prevenció i la policia nacional es fa càrrec d’atendre la víctima de nacionalitat argentina de 40 anys i una volta es atesa al Canal Salat presenta la corresponent denuncia davant la policia nacional. Les diligencies de la policia local son traspassades al cos nacional de policia per la seva finalització i posta a disposició judicial del detingut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro