Baleària incorpora el ‘ferry Martín i Soler’ a la ruta Ciutadella-Alcúdia-Barcelona Les connexions interinsulars es realitzaran amb aquest vaixell i amb el 'fast ferri Nixe'

Baleària ha incorporat aquest dimarts el vaixell Martín i Soler a la ruta que uneix Menorca amb la península. La naviliera manté les sortides diàries des de Barcelona fins a Ciutadella, fent escala a Alcúdia. Substitueix així al smart ship Hipàtia d’Alexandria, que, per la seva banda, passa a cobrir la ruta Barcelona-Palma.

La naviliera manté els mateixos horaris, amb sortides diàries des de Menorca a les 10.00 hores i tornada de Barcelona a les 22.00horas

connexions interinsulars

La naviliera ofereix tres serveis diaris entre Alcúdia i Ciutadella, excepte els dimarts, dimecres i dissabtes que realitza dues. Les connexions en alta velocitat es mantenen amb el fast ferri Nixe i es complementen amb el ferri Martín i Soler. El fast ferry romandrà en aquesta línia fins a mitjans d’octubre, quan serà substituït pel Ramon Llull.

‘Martín i Soler’

El Martín i Soler, de 165 metres d’eslora, té una capacitat per a 1.200 passatgers i 567 vehicles. Ofereix diversos tipus d’acomodacions, com, butaca, butaca superior, cabina i cabina VIP. I, a més, disposa de servei de bar-cafeteria, botiga, així com piscina i internet Wi-Fi durant tot trajecte.

2 Comments on “Baleària incorpora el ‘ferry Martín i Soler’ a la ruta Ciutadella-Alcúdia-Barcelona Les connexions interinsulars es realitzaran amb aquest vaixell i amb el 'fast ferri Nixe'

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *