Actes 8 Març

L’Hort de Sant Patrici serà escenari del recital “Vers a la vinya”, un maridatge entre poesia i vi 

L’Hort de Sant Patrici, a Ferreries, serà escenari aquest dissabte, a les 19 hores, del recital “Vers a la vinya”, un maridatge entre poesia i vi. Aquesta és la primera vegada que una bodega menorquina acull una activitat que ja té tradició a Mallorca i Eivissa. L’objectiu, a més d’oferir, a càrrec dels propis autors, una lectura de poesia relacionada amb el fruit del raïm, és promoure i donar a conèixer el vi que es produeix a la nostra illa.

Hi participaran els poetes menorquins Llucia Palliser, Bep Joan Casasnovas i Tomeu Truyol i els mallorquins Cati Coll i Pere Joan Martorell. El recital comptarà amb l’acompanyament musical de Toni Camps a la guitarra.

El públic assistent al recital tindrà l’ocasió de beure una copa del vi de la bodega de Sant Patrici, que ha donat totes les facilitats per fer l’activitat, i en podrà conèixer les característiques. L’acte és gratuït i està organitzat pel Consell Insular de Menorca i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana amb la col·laboració de l’Ajuntament de Ferreries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.