Posau l’hort de tardor en marxa

Al Viver de plantes de Menorca del GOB ja podeu trobar els planters ecològics d’hivern de varietats locals d’horta. Ara és temps de plantar lletugues, endívies, bledes, espinacs, cols, colflor, bròquil, raves… També hi trobareu llavors, per si voleu fer-vos els planters vosaltres mateixos. Les varietats locals ens permeten collir productes de qualitat i gestionar el nostre hort amb pràctiques que afavoreixen el medi ambient.

Es Viver de plantes de Menorca produeix plantes aromàtiques i culinàries, ramells tradicionals de Menorca i planta autòctona per adequar els nostres jardins a les condicions de l’illa. També fan manteniment i transformació de jardins de baix consum d’aigua. I construèixen filtres verds, sistemes de depuració d’aigües residuals amb plantes aquàtiques.

Es Viver obre els divendres i dissabtes de 10 a 13:30. El trobareu a la carretera de l’aeroport just devora l’antic Mestral.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *