El Consell rep la primera visita institucional de la consellera Patricia Gómez

La Presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i la consellera de Benestar Social, Bàrbara Torrent, van rebre ahir matí la primera visita institucional de la consellera de Salut del Govern Balear, Patricia Gómez. En el transcurs de la reunió es van  tractar els principals projectes a desenvolupar durant aquesta legislatura i s’han marcat les prioritats de gestió. Al mateix temps, aquesta reunió ha estat una mostra més de la col·laboració interinstitucional entre Govern i Consell.

La Presidenta, Susana Mora, ha fet palès de la necessitat d’apropar més els serveis sanitaris a la societat menorquina. Així ha manifestat la necessitat de reduir les llistes d’espera quirúrgiques amb menys de 180 dies, i aconseguir que les llistes d’espera de les consultes siguin de menys de 60 dies. També ha remarcat la necessitat de la creació del nou Centre de salut a Alaior i a Ferreries, i fer la reconversió del Centre de salut de Dalt Sant Joan.

Per acabar, tant la Presidenta Mora com la consellera Gómez, han incidit amb la necessitat de seguir avançant amb la reconversió de l’Hospital Verge del Toro. Entre els objectius a mitjan termini d’aquest projecte es trobaria l’elaboració del pla d’usos.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *