La Ciutadella-Pollença obre un any ambiciós per els creuers d’Es Nàutic

 

MENORCA. VELA. El Wanderlust vence en Pollença

Després de la parada estiuenca on la navegació es converteix en familiar i platja, aquests passats dies la secció de creuers del Club Nàutic Ciutadella va celebrar la tradicional reunió d’inici de la temporada de regates, amb la participació de dotze armadors d’Es Nàutic. I és que el nou curs 2019-20 per els creuristes del CN Ciutadella comença aquest cap de setmana amb la clàssica Regata de Ciutadella a Pollença, des d’avui mateix. La sortida es donarà en temps compensat, primer els de menys Ràting, a fi que en l’arribada el vencedor sigui el primer a travessar la línia de meta. La sortirda està prevista devers les 15 hores el primer creuer, de davant el castell de Sant Nicolau, a l’entrada del port.
Amb bandera del CN Ciutadella enguany els participants en aquest Interclubs que organitza el RCN Pollença són el guanyador de l’any passat, el Wanderlust. Marball, Chica Txeca, La Boheme i S’avi Miki.
De la mateixa manera, en la reunió d’armadors celebrada en Es Nàutic, entre d’altres temes es va fer un col·loqui sobre un avanç del calendari de regates per al 2020, que es consensuarà en la reunió Inter Clubs de dissabte que ve a Pollença, per a definir els desplaçaments i el pròxim Campionat de Balears que serà organitzat pel Club Nàutic de Can Picafort, a la badia d’Alcúdia. A més també, un dels esdevenimenst més especials pels creuers de Ponent, el seu Trofeu Almirall Farragut 2019, està previst pels dies 2 i 3 de novembre. Se n’han modificat les dates avançant-ho una setmana, per a no coincidir amb les regates de vela lleugera.
Finalment, després d’una explicació i canvi d’impressions entre tots els assistents, s’ha decidit implantar en el CN Ciutadella l’RSC, Ràting Social, dirigit als Armadors d’embarcacions que habitualment no fan regates per la complicació de les medicions o altres. Inicialment ja s’han inscrit en aquest nou sistema cinc creuers que s’agregaran a les regates de Club, animant així una afició que torna a agafar força a Ciutadella.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *