El Parlament reprovarà avui, previsiblement, dos ministres: Ábalos i Montero Una esmena de la diputada de Gent per Formentera, Sílvia Tur, a la PNL de Més per Menorca afegeix el responsable de Foment a la proposta de censura dels menorquinistes

Gràcies a una esmena de la diputada de Gent per Formentera-PSIB-EU, Sílvia Tur, el Parlament aprovarà aquest dimarts, previsiblement, una PNL de reprovació a dos ministres espanyols: Ábalos i Montero.
Inicialment la Proposició No de Llei de Més per Menorca instava el Govern a exigir una solució “immediata” i el desbloqueig de la transferència dels 177 milions d’euros en concepte de les bestretes del sistema de finançament i de liquidació de la recaptació de l’IVA.

De la mateixa manera, “censurava” la forma de procedir de la ministra d’Hisenda en funcions, Maria Jesús Montero, per la “lleugeresa” amb la qual ha tractat els interessos dels ciutadans de les Illes.

No obstant això, la diputada de Gent per Formentera-PSIB-EU ha presentat una esmena d’adició per reprovar també el ministre Ábalos. En concret «Expressa el seu rebuig al desconeixement i menyspreu que el ministre de Foment José Luís Ábalos ha demostrat tenir envers la problemàtica de la insularitat i l’insta a fer una declaració pública de rectificació en què es doni garantia a la ciutadania respecte de l’aplicació d’aquestes bonificacions»
Més per Menorca ja ha dit que acceptarà l’esmena i el diputat Josep Castells preveu que la PNL sortirà endavant perquè diverses formacions ja han anunciat el seu vot favorable.
Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *