Ciutadan’s demana al plenari la restauració de l’escut de Ciutadella Denuncia el seu mal estat i urgeix la seva reparació

En data 21-09-2019 i a sa secció “Sorprernde y no sorprende” des Diari Menorca, es feia ressò d’una notícia que aquest grup voldria catalogar com a representativament trista. Es tracta de s’estat, lamentable, de conservació de s’Escut de sa nostra ciutat, ubicat a sa façana des nostro Ajuntament (perfectament a la vista per tothom que s’hi fixi). A sa foto de data 25-09-2019 que adjuntam, a part d’una altra que també va sortir publicada an es Diari recentment, es pot apreciar sa greu deterioracióque pateix es nostro Escut representatiu de tots es ciutadellencs. És obvi que es material, es marès, està greument erosionat pes pas des temps i per sa falta de manteniment sobre tot a sa part inferior des propi Escut. A més, es símbols  heràldics estan pràcticament ja desapareguts amb aquesta erosió. No es tracta de culpar ni an aquest consistori ni an ets anteriors, o tal vegada culpar-los a tots, ja que entre tots s’ha deixat que passi açò, dia rere dia, any rere any.

PREC

Per lo anteriorment exposat, aquest grup Municipal de Ciutadans, insta a s’equip de Govern a restablir s’estat original de s’Escut de Ciutadella que està a la vista exterior de s’Ajuntament, i restaurar-lo perquè torni a dotar de sa dignitat i des sentiment que ha d’emetre i que es mereix aquest Escut i aquest poble.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *