El Dia europeu de les Llengües se celebra avui dijous a Eivissa

Avui dijous 26 de setembre se celebra el Dia europeu de les Llengües. La diada vol destacar la importància de l’aprenentatge de llengües i la diversitat lingüística com a valor a preservar i com a eina per aconseguir una major comprensió intercultural. El Dia europeu de les Llengües arriba també a les Illes Balears. Enguany es durà a terme a Eivissa fruit de la col·laboració entre el Govern, el Consell i els ajuntaments. Es preveu que aquesta diada sigui itinerant a les illes.

L’acte es durà a terme a partir de les 19 hores al Centre de Creació Jove (c. de Castella, 19) d’Eivissa. Consistirà en una conferència a càrrec de Miquel Valdivia Font que durà per títol «Un entorn multilingüe: reptes i oportunitats». Valdivia és graduat en Lingüística (català i rus) per la Universitat de Barcelona i actualment fa recerca i investigació a més de xerrades a escoles i instituts sobre actituds i prejudicis lingüístics. Posteriorment hi haurà una lectura de textos a càrrec de Jin Huang (xinès), Angie Roselló (tagal), Bouchra Salhi (àrab), Babacar Sow (wòlof) i Luz Valdez (guaraní). Hi seran presents Clàudia Cotaina, regidora d’Igualtat, Joventut, Normalització Lingüística i Cementeris de l’Ajuntament d’Eivissa i Agustina Vilaret, titular de la Secretaria Autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears.

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca