Taller de com reproduir les plantes per esqueixos

Aquest dissabte que ve, 28 de setembre a les 10 h, es farà un taller pràctic de com fer esqueixos as Viver del GOB. Els esqueixos són una manera ràpida i eficaç de reproduir moltes plantes. S’ha de saber però el moment i la part de la planta a emprar en cada cas.

El taller és obert a tothom, gratuït i no és necessari apuntar-se. Basta ser al Viver a les 10 h. S’espera acabar cap a les 11:30 h.

Recordau que Es Viver del GOB obre tots els divendres i dissabtes de 10 a 13:30 h. Ara hi trobareu planters ecològics de varietats local d’horta.  I llavors per si us voleu fer els planters vosaltres. També plantes aromàtiques, culinàries, ramells de porxada i autòctones de Menorca.

Es Viver s’adhereix als actes de la Vaga pel Clima de demà divendres.

Bé de Menorca, ara i sempre producte local

Pomada Xoriguer

Mostra de Cuina Menorquina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *