Presentació de La Porta, d’Albert Herranz

El dissabte dia 28 de setembre a les 11:30 es presentarà, dins el marc de les Jornades Lliberàries, en Es Quarters des Mercadal l’obra “La Porta” (Edicions Documenta Balear), d’Albert Herranz i Joan Viader.
 

Ningú a Barcelona i rodalia no volia refer les portes de la presó. Havien estat malmeses en el motí de l’estiu del 1931. Embarcaren les portes i les traslladaren al port de Palma. Allà, els fusters també es negaren i declararen una vaga que va durar tres mesos. L’arranjament de les portes de la presó es va transformar en molt més que una vaga obrera: es convertí en una crítica al sistema social en si mateix i a la funció de la presó com a eina política. Aquest fet real és el punt de partida de La Porta.

Albert Herranz (Estocolm, 1970) Traductor i escriptor. Ha publica tllibres de ficció i d’història. De les seves col·laboracions en premsa, destaquen publicacions com Arbetaren, Filmeye, Kulturen,Cultura Obrera, Cnt, Nosaltres i dBalears. Ha dirigit diverses publicacions, entre les quals podem destacar Parnass

 

 

 

Joan Viader (Palma, 1976) Jurista i politòleg. Ha desenvolupat la seva carrera professional a Barcelona i Mallorca treballant a l’administració pública en l’àmbit de les polítiques de mercat de treball i de serveis socials. La Porta és la seva primera incursió en el món del guió de teatre.

 

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.