Les empreses afectades per la fallida de Thomas Cook podran ajornar pagaments a la Seguretat Social

Les empreses afectades per la fallida del turoperador britànic Thomas Cook podran ajornar de forma temporal els pagaments a la Seguretat Social com a mesura per a preservar l’ocupació. El Govern ho va coordinar ahir amb la ministra de Turisme, Reyes Maroto, i des de llavors ha informat a totes les associacions empresarials afectades per la caiguda del turoperador de la mesura.

Des de divendres s’està comunicant a totes les patronals i elles al seu torn traslladant la informació a tots els seus associats perquè totes les empreses puguin beneficiar-se d’aquesta primera mesura d’estímul i sol·licitar les ajudes el dilluns, el dia fixat per a fer-lo.

Ahir a última hora del matí i durant la tarda es va anar informant a tots els afectats després d’una conversa telefònica mantinguda entre la ministra Maroto i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i es va posar tot l’operatiu en marxa.

D’aquesta manera, tots els establiments hotelers, companyies de transport i de distribució damnificades per la fallida del turoperador podran aconseguir aquest ajornament de quotes a la Seguretat Social plantejat des del Govern al Govern d’Espanya.

Balearia ¡Adelántate y reserva ya tus vacaciones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *