Actes 8 Març

Avgvstvs Rosat Elaborat amb les varietats de Cabernet Sauvignon (55%) i Merlot (45%

Aquesta setmana us recomanam l’Avgvstvs Rosat, dels Cellers Avgvstvs Fòrum d’El Vendrell. És un vi orgànic amb certificat ecològic per CCPAE, elaborat amb les varietats de Cabernet Sauvignon (55%) i Merlot (45%). Un rosat de llàgrima procedent de vinyes amb vistes al mar Mediterrani, intens i afruitat. Pertany a la DO Penedès.¡

Nota de tast

Aspecte: Elegant color rubí que li dóna personalitat única.

Nas: Aromes i notes de fruites vermelles, pebre bo i cafè verd, pròpies del Cabernet Sauvignon.

Boca: Potent, dens, golós. Molt saborós.

 

MARIDATGE

Estam davant un rosat amb caràcter i encisador que es maridarà a la perfecció tant amb embotits, carns blanques, paelles i arrossos, plats de pasta, peix i marisc.

Ideal per a un sopar entre amics on compartirem taules d’embotits menorquins i embotits ibèrics. Des d’un botifarró blanc a un llom curat, passat per una cecina del Bierzo, un pernil de Guijuelo, o embotits catalans com el fuet, el bull i la botifarra blanca trufada.

Conill amb ametlles, pollastre amb escamarlans, pollastre al forn a la menorquina, a més d’una porcella de Son Piris al forn de llenya, uns caragols amb conill i cranca o un pollastre o conill fregit amb alls.

Marida a la perfecció amb els arrossos, tant a la paella, dins el tià de terra com els caldosos. Arròs amb perdius, paella cega de musclos, pop i sípia, paella a la valenciana, i ara que estam en la tardor, ideal per als arrossos on els bolets en seran els protagonistes com un arròs dins el tià de llomillo de porc i esclata-sangs.

Plats de pasta con una macarronada amb beixamel, una lasanya de verdures, uns espagueti amb gambes, bitxo i alls fregits o uns canelons de rostit amb salsa de bolets de tardor.

Pizzes on predomini el marisc com la marinera o les carns blanques o bé la pasta fresca farcida.

Si voleu saber més dels vins i microvins del Celler Avgvstvs Fòrum els podreu trobar a VINUM, al Carrer Mariners i Pescadors, 4 del Polígon Industrial de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.