JET2 anuncia 1.500 places més per a final de temporada

Jet2 sumarà 1.500 places d’avió a l’operativa ja prevista per al mes d’octubre i els primers dies de novembre des dels aeroports de Birmingham, Glasgow i Manchester. Una delegació de la companyia britànica ha confirmat, avui matí, aquesta decisió a la presidenta del Consell i de la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM), Susana Mora. A la reunió també ha assistit el director insular de Promoció Turística, Jesús Gomila.

Segons ha assegurat Susana Mora,  presidenta del Consell i de la FFTM “Estan sent dies molt intensos. La caiguda de Thomas Cook ha suposat un cop dur per a empreses i treballadors, i nosaltres, com a Govern de Menorca, tenim el deure de fer tot el que estigui a les nostres mans perquè l’impacte a curt i mig termini sigui el menor possible. Sabem que el mercat té les seves pròpies regles i farà els seus reajustaments, però també sabem que hi ha decisions que demanen la màxima agilitat. La connectivitat i les accions de promoció turística són qüestions que no poden esperar. I amb això tenim clar que hem d’anar tots junts, administració i agents econòmics i socials”.

Els representants de Jet2 han compartit, així mateix, la seva intenció de replantejar l’estratègia traçada per a la temporada 2020 per adequar-la a la nova realitat sorgida després de la fallida de Thomas Cook.

S’ha de tenir en compte que aquesta revisió es farà a partir d’una operativa ja assegurada que, tal com es va anunciar el passat mes de maig, començarà a principis d’abril de 2020 i suposarà habilitar 26 nous vols i prop de 10.000 places (arribades i sortides) des dels aeroports de Lon- dres-Stansted, Birmingham i Manchester.

Sobre aquesta decisió, la delegació de Jet2 ha valorat molt positivament l’esforç comú que des de Menorca han fet administració i empresaris perquè l’avançament de la temporada 2020 fos una realitat.

Cal recordar que en el seu moment, el conseller delegat de Jet2, Steve Heapy, va explicar que amb aquesta aposta evidenciaven la “confiança en Menorca com a destinació turística, una confiança que hem demostrat any rere any fins al punt de convertir-nos en un dels emissors britànics amb major quota de negoci a l’illa”.

Des de la FFTM es fa ja feina per posar en marxa a final d’any i començament del 2020 les diferents accions promocionals al Regne Unit, coincidint amb el període de major impacte en les reserves i aconseguir d’aquesta manera la màxima efectivitat.

La reunió mantinguda avui matí amb responsables de Jet2 forma part de la ronda de contactes que s’han programat des del Consell i la FFTM amb els principals operadors britànics amb l’ob- jectiu de mitigar l’impacte de la fallida de Thomas Cook a curt i mig termini.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.