S’obre una borsa extraordinària per cobrir vacants de metge per valorar la discapacitat a Menorca i Eivissa

A petició de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització ha convocat una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants de metge per valorar la discapacitat tant a l’illa de Menorca com a la d’Eivissa.

El Butlletí Oficial de les Illes Balears de dissabte 28 de setembre va fer pública la resolució que obre el termini per poder-hi presentar les sol·licituds fins al proper 11 d’octubre.

Amb aquesta convocatòria, la Conselleria d’Afers Socials i Esports vol afrontar el dèficit de professionals que pateix el sector de valoració de la discapacitat a totes les Illes Balears. Cal remarcar que, igual que a la resta de l’Estat, existeixen greus dificultats per la manca de metges i de professionals de l’àmbit sanitari.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports també ha difós aquesta convocatòria entre les entitats d’atenció a la discapacitat, els consells insulars i els ajuntaments, per tal d’aconseguir el màxim ressò possible per ampliar la cartera de metges i oferir una millor atenció a les persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Balearia #MeVoySeguro